CANLI MAÇ İZLE

1 Haziran 2010 Salı

Kapalıçarşı 1 Haziran İzle

Kapalıçarşı 30. Bölüm 1 Haziran 2010 İzle, Dostluk, dayanışma, macera… Komedi, dram… İlmek ilmek örülen bir aşk.Dizimiz, Kapalıçarşı’nın büyülü atmosferi içinde, bir mucizenin peşindeki insanların hikayesini anlatır. Parasızlıkla boğuşan ve bu hayattan yırtmaya çalışan üç sıkı dost ve kasabalı bir genç kızın yolları Kapalıçarşı’da kesişir. Küçük bir kız çocuğunun incecik parmakları sayesinde mucize bir halı dokumaya girişirler. Dünyanın en ince halısı bittiğinde hayalleri gerçek olacaktır. Her biri kaderine karşı mücadele eden bu insanları kader bir araya getirmiştir. Fakat tam da asıl mucizenin bir araya gelmeleri olduğunu anladıkları anda hayat tokadını acı bir şekilde patlatır. Şimdi artık kayıplarına rağmen hayatla başa çıkmayı öğrenme zamanıdır. Bunun çoktan öğrenmiş sevimli, üstelik yakışıklı bir serseri aralarına düşüverir. Ve yepyeni maceralara hep birlikte yelken açarlar. Hikayenin sonunda, başta hedefledikleri paraya kavuşamazlar belki ama en büyük zenginliği bulurlar. Mucizeyi ararken mucizeye dönüşeceklerdir.
30. BÖLÜM ÖZETİ
Mahmut, Seher’den uzaklaşmaya çalışır. Üzüntüsünü kendi başına yaşamak ister. Yaptıkları Seher’i kızdıracak ve beklenmedik bir karar almasına yol açacaktır. Bu arada Mahmut’un haline üzülen ev halkı, ona bir sürpriz hazırlamaktadır.
Fırat, avukatın istediği parayı bulmuştur. Ancak şimdi çok daha zor bir seçimle yüzyüze kalır. Abisiyle konuşmaları sırasında söylediği şeyi duyan biri bunu yanlış anlar. Böylece Fırat’ın söylediği şey, Diyar’ın kulağına tamamen farklı bir şekilde gider. Sonunda olaylar Fırat’ın hiç beklemediği şekilde gelişir.Öte yandan Nergis’in ortadan kaybolması, Salih’i Timur’un peşine düşürür. Oğlunu korumak isteyen Ziya duruma el koyar. Yapacakları, onu tehlikenin içine sürükleyecektir.
Kapalıçarşı 30. Bölüm 1 Haziran 2010 İzle, Kapalıçarşı 30. Bölüm İzle, Kapalıçarşı 1 Haziran İzle, Kapalıçarşı 31. Bölüm 8 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Kapalıçarşı 31. Bölüm Fragmanı İzle, Kapalıçarşı 8 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Kapalıçarşı Full İzle,Kapalıçarşı HD İzle, Kapalıçarşı Son Bölüm İzle, Son Bölüm Kapalıçarşı İzle, Kapalıçarşı Tek Parça İzle, Kapalıçarşı Tek Part İzle,Kapalıçarşı Full İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder