CANLI MAÇ İZLE

1 Haziran 2010 Salı

Papatyam 1 Haziran 2010 İzle

papatyam
Papatyam 62. Bölüm 1 Haziran 2010 İzle, Necati ve Feride aynı gece ayrı ayrı düğünlere davet edilince tartışma çıkar. Hangi düğün daha önemlidir, hangi düğünde ne takılacaktır?
Sonunda Feride’nin kalbini kırmayı başaran Necati onun gönlünü almak için isteyip de alamadığı elbiseyi hediye etmeye karar verir. Ona elbisenin bedeni konusunda yardım edecek kişi ise bayan Elenidir. Feride Necati ve Eleni’yi evde yalnız yakalayınca yanlış anlar ve evi terk eder. Necati Feride’yi geri döndürmek için yine büyük bir yalana başvururRıza düğün hazırlıklarına devam etmekte, düğün mekanı aramaktadır. Seyfo ise lise bitirme sınavına girecektir ve zihni açılsın diye sürekli havuç ve erik yemektedir fakat yedikleri başına büyük bir bela açacaktır.
Yayın Tarihi: 01 Haziran Salı
Yayın Saati: 20.00 Yeni Bölüm
Papatyam 62. Bölüm İzle, Papatyam 62. Bölüm 1 Haziran İzle, Papatyam 63. Bölüm 8 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Papatyam 63. Bölüm Fragmanı İzle, Papatyam 8 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Papatyam Full İzle,Papatyam HD İzle, Papatyam Son Bölüm İzle, Son Bölüm Papatyam İzle, Papatyam Tek Parça İzle, Papatyam Tek Part İzle,Papatyam Full İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder