CANLI MAÇ İZLE

2 Haziran 2010 Çarşamba

Unutulmaz 45. Bölüm 2 Haziran 2010 İzle

Unutulmaz 45. Bölüm 2 Haziran 2010 İzle, Harun zengin bir iş adamının oğludur. Şirketinde çalışan Melda adlı bir kızla romantik bir ilişki yaşamaktadır. Fakat Harun bir gün tesadüf eseri tanıştığı Eda adlı başka bir kızla da birlikte olmaya başlar. Romantik bir kaç haftanın ardından kızı terk eder. Zira Harun’un babası, oğlunun Melda ile evlenmesini istemektedir. Harun zaten ilgi duyduğu Melda ile evlenmeye karar verir. Hep birlikte Melda’yı istemeye giderler. Fakat görücü evinde hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Harun’un aynı anda birlikte olduğu Melda ve Eda kardeştir. Şok geçiren Harun ve Eda her şeye rağmen birbirlerini tanımazlıktan gelerek skandalın önüne geçmeyi başarırlar.Eda ablasının mutluluğu için acısını içine gömer. Fakat Harun’dan hamile olduğu anlaşılınca işler karışır.
45. BÖLÜM ÖZETİ
Ece’nin ağzından çıkan her kelime Harun’u aradığı cevaba yaklaştırırken, Batu bu durumdan nasıl kurtulacak? Aşk skandalı haberi Türkan, Melda ve Eda’yı çaresizlik içinde bırakırken, yeni bir gelişme ile daha da şaşıracaklar.
Batu değişen planlarını yeniden gözden geçirirken, bir yandan da yıllar sonra kavuştuğu kız kardeşine gerçekleri anlatmaktadır. Ama istediği tepkileri alması düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.
Saadet Hanım kocasına olan sevgisini ve desteğini göstermek için farklı ve duygusal bir yol seçer. Bu yaklaşım Feyyaz Bey’i son derece mutlu eder. Üst üste gelen olaylar Burak ve Işıl’ın boşanmasını ertelerken, ilişkileri daha da gerginleşir.Harun’u karşısında bulan Eda bu aşktan kaçamayacağını bir kere daha anlamıştır. Harun, Eda ve Yağmur hayatlarının en mutlu anlarını yaşarken, Melda da annesine Harun’la boşanacaklarını söyler. Eve dönen Türkan, Cemil’i evde bulamaz. İçindeki umut kırıntıları giderek tükenir.
Unutulmaz 9 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Unutulmaz 9 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Unutulmaz 46. Bölüm 9 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Unutulmaz 45. Bölüm 2 Haziran İzle, Unutulmaz 45. Bölüm 2 Haziran Full İzle, 2 Haziran 2010 Unutulmaz İzle, Unutulmaz Full İzle,Unutulmaz HD İzle, Unutulmaz Son Bölüm İzle, Son Bölüm Unutulmaz İzle, Unutulmaz Son Bölüm Tekrarı İzle, Unutulmaz Tek Part İzle,Unutulmaz Son Bölüm Özeti İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder