CANLI MAÇ İZLE

2 Haziran 2010 Çarşamba

Canım Ailem 60. Bölüm 2 Haziran 2010 İzle

Canım Ailem 60. Bölüm 2 Haziran 2010 İzle, Canım Ailem bu yıl yeni hikayeleri ve sürpriz karakterleriyle bizi hem güldürmeye, hem de içimizi titretmeye devam edecek. Meliha’nın evi terk etmesiyle yirmi yıllık aşkından olan Samim, bu sezon Melihası’na kavuşmak ve onunla evlenmek için ne varsa yapmaya hazır. Ama bu kez hiç beklemediği engeller çıkacak karşısına… Engeller Meliha’yı sonsuza kadar kaybetmesine neden olabilecek engeller… Hayat siz plan yaparken başınıza gelen şeymiş! Bu sezon iki büyük aşığın, Samim ve Meliha’nın aşkının yeniden sınanmasının hikayesini izleyeceğiz. Bu sırada Ali ve Seyhan’ın yolları sürpriz bir gelişmeyle yeniden birleşecek. Erkek Güzeli’nden ayrılan Feride’nin ve Sevin’le evlilik yoluna giren Halim’in hayatları hiç beklemedikleri şekilde değişecek. Çocukların büyümesi, Mert Can’ın okula başlamasıyla birlikte sorunları da büyüyecek, ciddileşecek. Sorunlar ne kadar büyük, engeller ne kadar aşılmaz olursa olsun kesin olan bir şey var: Samim ve sevdiklerinin hikayesi bu yıl da içimizi ısıtacak, bize “ben de orada olsam” dedirtecek!
60. BÖLÜM ÖZETİ
Meliha, Halim’le Feride’yi televizyonda görünce dünyası başına yıkılır. Feride ve Halim’in kaçacak yeri kalmamıştır. Samim ve aşıklar, Meliha’nın vereceği tepkiyi beklemeye başlar. Her şeyden habersiz hayatlarının ikinci baharını yaşayan Cabbar ve İkbal ise, arkadaşları ile birlikte bir geziye katılır. İkbal’in planları, mutlu geçmesi beklenen geziye gölge düşürür. Güzel başlayan gün, sürpriz bir gelişmeyle karışır.Diğer taraftan Gülendam’ın sahne ışıklarıyla aydınlanan dünyası, Cumali’nin başını derde sokar. Gülendam’ın Feride’ye moral için getireceği katmerler ise sürpriz bir şekilde kahramanlarımızın hayatının karışmasına sebep olacaktır.
Canım Ailem 61. Bölüm 9 Haziran 2010 Fargmanı İzle, Canım Ailem 9 Haziran 2010 Fargmanı İzle, Canım Ailem 61. Bölüm Fargmanı İzle, Canım Ailem 60. Bölüm 2 Haziran 2010 İzle, Canım Ailem 2 Haziran İzle,Canım Ailem 60. Bölüm 2 Haziran Full İzle, Canım Ailem Full İzle,Canım Ailem HD İzle, Canım Ailem Son Bölüm İzle, Son Bölüm Canım Ailem İzle, Canım Ailem Son Bölüm Tekrarı İzle, Canım Ailem Tek Part İzle,Canım Ailem Son Bölüm Özeti İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder