CANLI MAÇ İZLE

1 Haziran 2010 Salı

Aşk Ve Ceza 1 Haziran İzle

Aşk Ve Ceza 20. Bölüm 1 Haziran 2010 İzle, Doğru bildiğin yolda yalnız da olsan yürüyebilir misin? Bekaretin bittiği yerde, iffet de biter mi? 25 yaşlarında bir reklam ajansında çalışan, bir hafta sonra olacak düğününün heyecanını yaşayan Yasemin, okuması için her türlü fedakârlık yaptığı nişanlısı Mehmet ile yakın arkadaşı Müjde’yi kendi yatağında yakalar. Yasemin küçük yaşlardayken ablası bir ilişki yaşamış ve kürtaj masasında ölmüştür. Ailede hem utanç hem de üzüntü yaratan bu olaydan sonra Yasemin evlenmeden önce kimseyle birlikte olmayacağına dair babasına söz vermiştir. Yaşadığı ihanet üzerine aşka, evliliğe, masumiyete inancını yitiren Yasemin, emekli öğretmen annesinin yaşadığı Bodrum’a gider. Öfke ve üzüntü içindeki Yasemin karşısına ilk çıkan erkek olan Savaş’la birlikte olur ve düşürdüğü bir kolye hariç hiçbir iz bırakmadan, Külkedisi gibi ortadan kaybolur.
20. BÖLÜM ÖZETİ
Bir çocuğu olduğunu bildiğini söyleyen eski nişanlı Mehmet, Yasemin’e büyük panik yaşatır. Yasemin’den ayrı kalmaya dayanamayan Savaş, aşkının peşinden koşmaya kararlıdır. Kendisine görücü gelen Nazan herkesin kanını donduran bir girişimde bulunur. Nazan’ı kaybettiğini düşünen Bora, Sevgi’yle arasını düzeltmeye çalışır. Sevgi bir an önce Yasemin’le ortak iş yapma telaşındadır.
Yasemin ve Savaş’ın ayrılması konusunda Nadya’nın aldığı tutum Cem’i kuşkuya düşürür.İşe gitmeyip serseriliğe devam eden Mustafa, ailenin başına dert olacaktır. Çiçek, annesinin Savaş’la ilişkisine akıl almaz bir şekilde müdahale etmesi sonucu çileden çıkar.
Aşk Ve Ceza 20. Bölüm 1 Haziran 2010 İzle, Aşk Ve Ceza 1 Haziran İzle, Aşk Ve Ceza 20. Bölüm İzle, Aşk Ve Ceza 21. Bölüm 8 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Aşk Ve Ceza 21. Bölüm Fragmanı İzle, Aşk Ve Ceza 8 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Aşk Ve Ceza Full İzle,Aşk Ve Ceza HD İzle, Aşk Ve Ceza Son Bölüm İzle, Son Bölüm Aşk Ve Ceza İzle, Aşk Ve Ceza Tek Parça İzle, Aşk Ve Ceza Tek Part İzle,Aşk Ve Ceza Full İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder