CANLI MAÇ İZLE

2 Haziran 2010 Çarşamba

Yemekteyiz 2 Haziran 2010

Gerilim ve heyecan dolu bu haftada çok ateşli geçiyor.Hararetli tartişmalar ardısıra birbirini izliyor.İşte bu gece 2 haziran videolarını izleyeceksiniz.Yemekteyiz yarışmasının 3 haziran salı günkü yarışmacısını ve detaylı bilgilerini sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.Kıyasıya rekabetin, muhteşem lezzetlerin bir arada olduğu Yemekteyiz’de her hafta, 5 yeni yarışmacı, 5 akşam yemeği hazırlıyor ve kazanan büyük ödül 20.000 TL’yi alıyor. Yayınlandığı günden bu yana ekranların Fenomeni haline gelen Yemekteyiz hafta içi her gün Show Tv ekranlarında karşınıza geliyor.
Yolları hiç kesişmemiş 5 yabancı; aşçılıkta, ev sahipliğinde, zevkte ve yaratıcılıkta kimin daha üstün olduğunu kanıtlamak üzere, büyük ödülü kazanabilmek için birbirleriyle yarışıyor. Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, ‘Yemekteyiz’ her hafta birbirinden eğlenceli yarışmacıları ile sizleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
Yemekteyiz 2 Haziran İzle, Yemekteyiz 2 Haziran HD İzle, Yemekteyiz 2 Haziran Full İzle, Yemekteyiz Full İzle,Yemekteyiz HD İzle, Yemekteyiz Son Bölüm İzle, Son Bölüm Yemekteyiz İzle, Yemekteyiz Son Bölüm Tekrarı İzle, Yemekteyiz Tek Part İzle,Yemekteyiz Son Bölüm Özeti İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder