CANLI MAÇ İZLE

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Prison Break 31 Mayıs 2010 İzle

prıson break - büyük kaçış
2.Sezon 4.Bölüm: Bellick, uzun uğraşlar sonucu Michael ve ekibini yakalamayı başarır, ancak peşinde olduğu şey polisin koyduğu ödül değildir. Michael, Lincoln ve Nika ile işbirliği yaparak 1971 yılındaki uçak kaçırma olayında Westmoreland tarafından çalınan paranın izini bulmak istemektedir. Kellerman’ın yeni hedefi ise uzun zamandır telefon bekleyen Sara’dır. Beraber katıldıkları İsimsiz Alkolikler toplantısında Kellerman kendisini Lance olarak tanıtır ve ona kur yapmaya başlar, ancak Sara toplantı esnasında kendisini tanıtırken Kellerman’ın söylediği tıbbi yalanı hemen fark eder. T-Bag ise kendisinden hiçbir şekilde şüphelenmeyen bir aileden yardım almıştır. İntikamını almaya kararlı olan Abruzzi ise Fibonacci’yi bulmak için aramalara tekrar başlar.
2.Sezon 5.Bölüm: Michael ve Lincoln Utah yolunda Abruzzi ile ilgili haberleri alır. Bu arada iki kardeş para konusunda anlaşmazlığa düşer, çünkü Lincoln parayı bir kenara bırakarak L.J.’yi kurtarmaları gerektiğini düşünmektedir. Zaten paranın saklı olduğu Double K. Çiftliği de artık yerinde değildir. Öte yandan Tweener, Debra Jean’i de alarak Hawaii’ye gitmek istemektedir. Ancak bu hayal neredeyse imkansızdır, çünkü Debra’nın kapısı Tweener’ı arayan polisler tarafından çalınır. Bu arada Kellerman, Ajan Kim’e Sara’nın Scofield’le bağlantıya geçtiğini bildirir. Sara da babasına Lincoln’ın aslında suçsuz olduğunu ve ona yardım etmek isteyen herkesin birer birer öldürüldüğünü söyler. Sucre ise Maricruz’un, kuzeni Hector’la evlenmesini engellemek için Las Vegas’a gider. C-Note yola trenle devam etmeye karar verir. Ajan Mahone ise oldukça önemli bir paket alacaktır.
Yayın Tarihi: 31 Mayıs Pazartesi
Yayın Saati : 22:30
Prison Break Full İzle,Prison Break HD İzle, Prison Break Son Bölüm İzle, Son Bölüm Prison Break İzle, Prison Break Tek Parça İzle, Prison Break Tek Part İzle,Prison Break Full İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder