CANLI MAÇ İZLE

27 Mayıs 2010 Perşembe

Parmaklıklar Ardında 27 Mayıs 2010 Full İzle

B2 koğuşundaki kadınlar, en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır. Kimileri talihsiz, mağdur kadınlar, kimileriyse iflah olmaz suçlulardır. Fakat onlar aynı zamanda, birer eş, birer anne, birer evlattır. Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır... İçinde bulundukları ortamda, çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar, hapishane kurallarının önüne geçer. İçeride geçerli olan tek kural vardır: “Güçlü olan ayakta kalır”! Sadist gardiyanların, kin ve güç savaşlarının egemen olduğu, en içgüdüsel duygularla hareket edilen, korkutucu ve huzursuz bir dünyadır onlarınki... Tüm bu şiddet ve yoksunluk içinde, yine de sımsıcak dostlukların, kadın duygularının hâkim olduğu bir “iç dünya” yaratmayı başarabilen, isimsiz kahramanlardır onlar... Başarılı yapımı ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çekecek, adından çok sözettirecek “Parmaklıklar Ardında”, tüm ekranseverleri soluk soluğa izleyecekleri bir serüvene davet ediyor...
101. BÖLÜM ÖZETİ

Perihan tahliye olmuş ve Sinop'a ziyarete gelmiştir. Kutsiye'nin cenazesine katılır. Ahmet, Perihan'ın koğuştakileri görmesine izin verir. Ekrem, Perihan'ın döndüğünü görünce çok bozulur. Ekrem'in ileri geri konuşmasına bozulan Özge ise Ekrem'in burnuna yumruğu patlatır. Ekrem bunun öcünü mutlaka alacaktır. Er geç müdürlük makamına gelmek üzere intikam yeminleri eder.
Müfettiş Ahmet ise Tansel ve Ekrem'in oyunlarını bozmak için çabalarını sürdürmektedir. Bu arada avukat Canan'dan da yardım ister. Ekrem'in gerçek yüzünü görmeye başlayan Canan ondan yüz çevirir. Ekrem giderek yalnızlaşmaktadır. Bu onun sonu mu olacak, yoksa küllerinden yeniden mi doğacak?
Ahmet Kayacan yaklaşan tehlikeye dair Müfettiş Ahmet'i uyarmayı başarır. Kardeşinden haber alan Ahmet sevinmiştir. Annesiyle uzlaşma yolu arar. Tansel'in son yaptıklarını uzun uzun anlatır. Aysel ve Ahmet arasındaki buzlar çözülmektedir. Acaba iki Ahmet tekrar buluşabilecekler mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder