CANLI MAÇ İZLE

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Cuma’ya Kalsa 31 Mayıs 2010 İzle

Cuma’ya Kalsa 6. Bölüm 31 Mayıs 2010 İzle,Cuma ve Şebnem’e komşu geliyor, Cuma ve Şebnem’in karşı dairesine yeni koşuları taşınıyor. Karı koca, bozuk olduklarını düşündükleri bir telsiz ile de, yeni komşularının kocasının bir sırrını öğreniyor.
Cuma ve Şebnem’in karşı dairesine yeni komşular taşınır. Şebnem onlara artık kullanmadıkları bebek telsizini verir. Akşam da komşulara yemeğe giderler. Bu arada, telsizin bozuk olduğu için vermedikleri alıcısını, Berk kurcalarken tamir etmiştir. Cuma ve Şebnem yemekten sonra eve döner, yeni komşuların arkasından konuşmaya başlar. Bu sırada telsizin evde kalan alıcısından komşularının konuşmalarını duyarlar. Bir anda telsiz evin eğlencesi haline gelir. Herkes komşuları dinlemektedir. Adamın bir sırrını da öğrenirler. Sonra, yeni komşular ziyarete gelince, bu durum ortaya çıkar ve işler karışır.
Okul aile birliği, bağış toplamak için bir tombala oyunu düzenlemektedir. Ödül bir su yatağıdır. Cuma ve Kerem bunu duyar duymaz su yatağına talip olurlar. Cuma, su yatağını hile yaparak kazanır ama yeni yatağın üstünde Şebnem’e baktıkça, hile yaparak haklarını yediği insanları görmeye başlar. Yeni yatak Cuma’ya zehir olur. Kendini kurtarmak istedikçe daha çok batar.
Cuma’ya Kalsa 7. Bölüm 7 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Cuma’ya Kalsa 7. Bölüm Fragmanı İzle, Cuma’ya Kalsa 7 Haziran 2010 Fragmanı İzle, Cuma’ya Kalsa Full İzle,Cuma’ya Kalsa HD İzle, Cuma’ya Kalsa Son Bölüm İzle, Son Bölüm Cuma’ya Kalsa İzle, Cuma’ya Kalsa Tek Parça İzle, Cuma’ya Kalsa Tek Part İzle,Cuma’ya Kalsa Full İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder